• galaxy
  • galaxy
  • galaxy
  • galaxy
  • galaxy

Alderande kledij

Het arbeidszorgproject van Alderande is een vangnet voor personen die niet (meer) kunnen werken in het regulier of beschermd tewerkstellingscircuit. Onze kledijshop biedt hen arbeidsmatige activiteiten aan in een werkomgeving die is gericht op een klantvriendelijke dienstverlening. We bieden aan onze klanten kwaliteitsproducten aan tegen zeer voordelige prijzen. Dat is vooral meegenomen voor de mensen die het moeten redden met een laag inkomen. 

In Alderande kan je kledij die je niet meer gebruikt gratis binnenbrengen tijdens de openingsuren van de winkel. Lakens, dekens, handdoeken zijn ook welkom.

In onze winkel zijn er doorlopende promoties. Om de 14 dagen wordt kledij die langere tijd in de winkel hangt afgeprijsd. Door deze manier van werken zorgen we ervoor dat er telkens nieuwe kledingstukken in de winkel terecht komen.

Regelmatig krijgen we ‘merkkledij’ en nieuwe kledij binnen. Deze kledij hangen we apart en prijzen we iets duurder.

Alderande wordt gedragen door doelgroepmedewerkers en door vrijwilligers. De doelgroepmedewerkers helpen mee aan het selecteren van binnengekomen kledij, ophangen in de winkel, weghalen van oude kledij, bemannen van de kassa.

De vrijwilligers zorgen voor een tweede selectie van de kledij, het prijzen, de etalage vernieuwen en nog zoveel meer. De vrijwilligers zorgen ervoor dat de winkel ook in de namiddag open is.

Openingsuren kledijwinkel : maandag tot vrijdag vanaf 10:00 tot 17:00. Op zaterdag van 14:00 tot 17:00.

Telefoonnummer: 09/349.54.49

 

Samenwerking