• galaxy
  • galaxy
  • galaxy
  • galaxy
  • galaxy

Alderande soepkar

De Soepkar van Alderande bolt al sinds september 2015 in de Lokerse binnenstad. Elke zaterdagvoormiddag wordt soep die op vrijdag wordt gemaakt verdeeld aan tal van klanten. 

De groenten worden afgenomen van een lokale teler en er wordt bewust voor seizoensgebonden groenten gekozen. En een beetje misvormd kan ons niet deren, in de soep smaken ze overheerlijk. 

 

Een enthousiaste ploeg van zo’n 30 vrijwilligers en medewerkers van Alderande en Emiliani staan in voor het aankopen op donderdag, snijden op vrijdag, fietsen en bedienen en afwassen op zaterdag.  Er wordt met dit project een bijzondere match gemaakt tussen een zeer diverse club mensen.  

De Alderande Soepkar op TV OOST 

Klik hier voor Alderande soepkar deel 1

Klik hier voor Alderande soepkar deel 2 

Hoe kan je klant worden?

Kijk eerst op de Soeproute of we door je straat rijden. Neem contact op met ons via het nummer: 09/349.54.49 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kan ons ook contacteren via deze website. Je geeft je naam en adres door. Wij zorgen ervoor dat de fietsers de week na je aanmelding op zaterdagvoormiddag voor je deur stoppen. Je kan je dan onmiddellijk terug inschrijven voor de week erna. Past het je niet, dan geef je even aan dat je een weekje zal overslaan. 

Klik hier voor de SOEPKALENDER  

Klik hier om SOEP TE BESTELLEN   

DE SOEPROUTE